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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Milho e Sorgo. Para informações adicionais entre em contato com cnpms.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Milho e Sorgo. |
Data corrente: |
25/01/1999 |
Data da última atualização: |
20/09/2017 |
Autoria: |
CARPENTIERI-PIPOLO, V.; ENDO, R. M.; TAKAHASHI, L. S. A.; SILVA, F. A. M. da; PETEK, M. R.; LAURETO, E.; ANDREATTA, M. |
Título: |
Melhoramento de milho pipoca: seleção de genótipos superiores adaptados a regiao Norte do Paraná. |
Ano de publicação: |
1998 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO NACIONAL DE MILHO E SORGO, 22., 1998, Recife. Globalização e segurança alimentar: anais. Recife: ABMS, 1998. |
Descrição Física: |
1 CD-ROM. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Milho de pipoca. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00709naa a2200205 a 4500 001 1481873 005 2017-09-20 008 1998 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCARPENTIERI-PIPOLO, V. 245 $aMelhoramento de milho pipoca$bseleção de genótipos superiores adaptados a regiao Norte do Paraná.$h[electronic resource] 260 $c1998 300 $c1 CD-ROM. 653 $aMilho de pipoca 700 1 $aENDO, R. M. 700 1 $aTAKAHASHI, L. S. A. 700 1 $aSILVA, F. A. M. da 700 1 $aPETEK, M. R. 700 1 $aLAURETO, E. 700 1 $aANDREATTA, M. 773 $tIn: CONGRESSO NACIONAL DE MILHO E SORGO, 22., 1998, Recife. Globalização e segurança alimentar: anais. Recife: ABMS, 1998.
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Registro original: |
Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
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Classificação |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
10/10/2016 |
Data da última atualização: |
11/10/2016 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
FREITAS-SILVA, O.; SOUZA, A. M. de. |
Afiliação: |
OTNIEL FREITAS SILVA, CTAA; ANDRESSA MOREIRA DE SOUZA, CTAA. |
Título: |
Ozone in food processing: impact on food products attributes. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: JAISWAL, A. K. (Ed.). Food processing technologies: impact on product attributes. Boca Raton: CRC Press, 2016. cap. 18, p. 519-545. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Consumers are becoming more aware about the limitations of common sanitizing techniques and are looking for safe food products that have undergone minimal processing with high-quality retention (Ramos et al., 2013). To satisfy these requirements, the food industry is currently studying nonthermal techniques, such as ozone-based treatments, ultraviolet radiation, pulsed light, cold plasma, ultrasound, and novel packaging practices. All these technologies have a great potential in the field of minimally processed foods. However, there is a lack of available information about the advantages and limitations of these technologies when applied to food processing. The efficiency of the processes depends directly on the combination of food/contaminant/process and the fresh characteristics that are important to maintain. A classification scheme of the chemical preventive measures used for microbial reduction and decontamination of raw material was compiled by Steponavi?ius et al. |
Thesaurus NAL: |
food technology. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 01496naa a2200145 a 4500 001 2054308 005 2016-10-11 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aFREITAS-SILVA, O. 245 $aOzone in food processing$bimpact on food products attributes.$h[electronic resource] 260 $c2016 520 $aConsumers are becoming more aware about the limitations of common sanitizing techniques and are looking for safe food products that have undergone minimal processing with high-quality retention (Ramos et al., 2013). To satisfy these requirements, the food industry is currently studying nonthermal techniques, such as ozone-based treatments, ultraviolet radiation, pulsed light, cold plasma, ultrasound, and novel packaging practices. All these technologies have a great potential in the field of minimally processed foods. However, there is a lack of available information about the advantages and limitations of these technologies when applied to food processing. The efficiency of the processes depends directly on the combination of food/contaminant/process and the fresh characteristics that are important to maintain. A classification scheme of the chemical preventive measures used for microbial reduction and decontamination of raw material was compiled by Steponavi?ius et al. 650 $afood technology 700 1 $aSOUZA, A. M. de 773 $tIn: JAISWAL, A. K. (Ed.). Food processing technologies: impact on product attributes. Boca Raton: CRC Press, 2016. cap. 18, p. 519-545.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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